Nordisk Kulturfestival i Pisa

Nu är två tavlor på väg till kulturfestivalen Toscana Nordic 9-24 maj i Pisa tillsammans med 28 andra verk av medlemmar i Svenska Konstnärsförbundet.
Mina verk ingår i en serie som handlar om minnen. Hur minnen fungerar som små berättelser om livet som kan skrivas om när nya insikter kommer. Minnen som för mig har en färg, doft och de kan vara kopplade till musik. De markerar viktiga ögonblick i mitt liv. De kan också vara andras uttalade tankar om mig, en sorts minnen av skeenden som faktiskt aldrig hänt. Vi har alla minnen och vissa delar vi. Gemensamma minnen skapar vi kultur kring för att bevara tankar till kommande generationer.
Målningarna påbörjades för över tio år sedan och handlar om flera olika minnesberättelser där vatten spelat en stor roll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *